Nyhed

NATURLUPPEN til Efterårsmesse i Onsild-hallen

Søndag d. 1. oktober 2017 var NATURLUPPEN med til Efterårsmesse i Onsild-hallen. 25 børn lavede et mikro insekthotel og mange synes det var sjovt at se insektboerne og lave insektræs. Alle de pelsede venner blev også klappet af både børn og voksne.

Så er standen lige gjort klar til besøgende - NATURLUPPEN havde 25 m2 til rådighed, så der var plads til alle der kom forbi..

Thor og Kaya var meget interesserede i alle insekterne og insektræset. Både Naturguider og børn var i rigtig legehumør.

Søndag d. 1. oktober 2017 var NATURLUPPEN med til Efterårsmesse i Onsild-hallen. Her bandt 25 børn et mikro insekthotel sammen. Dermed fik omkring 15 familier byggevejledninger med hjem, så de har inspiration til at arbejde videre med insekthoteller hjemme i haven eller på altanen.

Mange børn synes det var sjovt at se insektboerne med levende insekter og lave insektræs - ja i det hele taget føle og røre ved bænkebidere og løbebiller. Alle de pelsede venner blev også klappet af både børn og voksne i alle aldre.

Alle familier der byggede et insekthotel fik en pose med byggevejledninger og en lup. Insekthotellet kunne også være deri, så det hele var samlet. Posen fortæller hvem de var sammen med.