Pressemeddelelse

Affaldsindsamling 2019 - kom med

Landsbyer, foreninger, klubber, skoler, børnehaver og institutioner.
Vær med – også til fotokonkurrencen
Danmarks Naturfredningsforening (DN) i samarbejde med Mariagerfjord Kommune og Grønt Råd, afholder igen i år en affaldsindsamling i uge 13 fra d. 25. - 31. marts, som en del af den landsdækkende kampagne. Vi opfordrer landsbyforeninger, klubber, skoler, børnehaver og in-stitutioner til at deltage.
Sidste år var flere end 1.700 borgere i Mariagerfjord Kommune med.

Det er simpelt at være med:

Tilmeld jer nu på www.affaldsindsamlingen.dk - bemærk, at vi har fået et nyt tilmeldingsmodul for at sikre jeres data og gøre det hele lidt bedre!

Her er en trin-for-trin-guide til, hvordan I tilmelder jer – det er ganske simpelt.

Foreninger og klubber: https://www.affaldsindsamlingen.dk/media/34487/trin-for-trin-s%C3%B8ndag.pdf .

Skoler, børnehaver og institutioner: https://www.affaldsindsamlingen.dk/media/34486/trin-for-trin-skoler-og-institutioner.pdf

Når I er tilmeldt, tilbyder Mariagerfjord Kommune en forfriskning til indsamlerne, 300 kr. til foreninger og klubber, og 200 kr. til skoleklasser, børnehave og institutioner.

Efter tilmeldingen kontaktes Annette Rørbæk Hansen på kommunen (Tlf. direkte 97113608 eller e-mail arhan@mariagerfjord.dk ) for at få kommunens tilskud.

Hvis I vil få tilsendt en gratis deltagerpakke fra DN, med inspirationsmateriale og officielle indsamlingssække er der en sidste frist for tilmelding:

Skoler, børnehaver, institutioner: mandag den 25. februar

Foreninger og klubber: mandag den 01. marts

Vær opmærksom på, at den kontaktadresse I skriver, er den, vi sender jeres deltagerpakke til.

Fotokonkurrencen: I år kan du vinde et gavekort på 400 kr. til DNs webshop for det bedste foto fra en affaldsindsamling. Send dit foto med e-mail til: ap@dn-mariagerfjord.dk, og vær med i konkurrencen. Klik her for at se hvad du kunne vælge som præmie, hvis du vinder https://shop.dn.dk/Default.aspx?ID=57545 .

Vi håber I vil være med til en god oplevelse ude i naturen.
I må meget gerne kontakte mig, hvis I har spørgsmål.

Med venlig hilsen
Alan Phipps
Koordinator – Affaldsindsamling 2019 DN Mariagerfjord
Email: ap@dn-mariagerfjord.dk
Mob.: 61990365