Nyhed

Affaldsindsamlingen skyder foråret i gang

Danmarks Naturfredningsforening Mariagerfjord og Grønt Råd opfordrer alle til at give en hånd med.

Alle kan være med til at gøre Mariagerfjord til Danmarks reneste kommune. Anledningen er den årlige affaldsindsamling, som Danmarks Naturfredningsforening (DN) Mariagerfjord i samarbejde med kommunen og Grønt Råd gennemfører omkring uge 13 og søndag den 3. april 2022.

Foruden alt det andet affald, der desværre ligger og flyder overalt, har vi i år fokus på at indsamle engangskaffekopper, som vi i Danmark bruger 130.000 millioner af om året, hvoraf mange bliver smidt rundt omkring.

 Søndagsindsamlingen er for alle:

 Søndag d. 3. april mellem kl. 13 og 16 er der fire indsamlingssteder i Mariagerfjord Kommune og alle er meget velkomne til at være med. Der er mødesteder ved:

 -   P-pladsen ved SPAR, Skovvej 2, 9510 Arden

-   Det Røde Pakhus, Søndre Kajgade 12, 9500 Hobro

-   Parkeringspladsen på havnen, 9550 Mariager

-   Dykkerklubben, Bådsstræde 23, Fiskehavnen, 9560 Hadsund Obs. Lørdag 2.april

 Tilmelding til søndagsindsamlingen er ikke nødvendig, og der bliver udleveret sække og handsker til alle. Deltagerne bliver budt på en lille forfriskning. Kommunen sørger for, at indsamlet affald bliver kørt væk.

 Fotokonkurrence

 I år kan du vinde et gavekort på 400,- kr. til DN’s webshop for det bedste foto fra en affaldsindsamling. Send dit foto med e-mail til og@dn-mariagerfjord.dk">og@dn-mariagerfjord.dk og vær med i konkurrencen.

 Vores ønskemål er, at der slet ikke er noget affald at samle ind. Men sådan er virkeligheden desværre ikke. Så kom derfor og vær med til årets indsamling af affald henkastet i naturen og vores byområder.

Ole Guldberg

og@dn-mariagerfjord

Mobil  2263 0185